Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 124 km

Inbrekers opgepakt in Kamperland

Toegevoegd: 04-05-2015, 12.01 uur
Door: Rolf de Feijter

KAMPERLAND - De politie heeft maandagmorgen vroeg aan de Veerweg twee mannen en in Goes op het station een man aangehouden. Ze hebben geprobeerd bij een winkel aan de Ruiterplaatweg in te breken.

De inbraak vond plaats rond 01.00 uur. Een alarmcentrale kreeg een melding van een vermoedelijke inbraak. De politie werd gewaarschuwd en de bewakingsbeelden werden live doorgezonden naar het operationeel centrum van de politie in Middelburg. Enkele politieauto's gingen naar de Ruiterplaatweg, de agenten kregen informatie over de inbraak en de signalementen van de daders. Rond 01.30 uur zagen agenten enkele mannen in de buurt wegrennen. Twee mannen werden in een tuin aan de Veerweg op heterdaad aanhouden. Het gaat om een 43-jarige man uit Sprang-Capelle en een man (46) uit Waalwijk. Ze zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

In de buurt van de winkel werden twee verdachte bestelauto's aangetroffen. Deze zijn door een bergingsbedrijf weggetakeld. De eigenaar van de winkel deed aangifte van poging tot inbraak in zijn zaak. Rond 06.15 uur zagen agenten op het perron van het station in Goes een man, die voldeed aan het signalement van de derde man, die bij de poging tot inbraak betrokken was. Hij werd aangehouden en ook voor verder onderzoek naar Torentijd gebracht. Het gaat om een 25-jarige man uit Loon op Zand.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (6-5-2015 om 07:20)
Bij clement in breken of stelen ben je de klos hij heeft het goed geregeld met beveiliging en terecht. is een hart werkende man met hart voor zijn winkel centrum .laat ze maar goed gestraft worden
wim (5-5-2015 om 19:20)
Zo je weer eens ziet de politie kan niet gemist worden wat hebben zij deze zaak voor honderd procent opgelost echt vakwerk petje af voor deze heren.
Cord (5-5-2015 om 12:46)
Prima actie van de Zeeuwse politie. Mooie zaak. Indedprdaad is het algemeen bekend, dat het platteland een aantrekkingskracht heeft voor ongenode gasten buiten Zeeland. Als de druk in de grote steden op de criminelen opgevoerd wordt, dan wijken deze uit naar o.a. Zeeland. De straf zal wel weer flut zijn.
Burger (4-5-2015 om 21:11)
Goed werk van de politie!!
Monté (4-5-2015 om 12:31)
Het is nogal eens raak de laatste tijd in Kamperland. Zware drugscriminelen, inbrekers, ik denk dat het drukke tourisme in de zomermaanden ook een hoop foute figuren aantrekt.
Cookie-instellingen beheren