Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Gedragsaanwijzingen voor Vlissingers

Toegevoegd: 06-05-2015, 16.11 uur - Update: 06-05-2015, 19.12 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Eind week vorige hebben in totaal negen Vlissingers een gedragsaanwijzing voor het centrum van de stad opgelegd gekregen van de officier van justitie. Ze maken deel uit van een groep die regelmatig voor overlast zorgt.

Het gaat onder andere om winkeldieven, drugsdealers en mensen die op een andere manier overlast veroorzaken. Daarbij moet gedacht worden aan veelvuldig wildplassen en openbare dronkenschap.

Gedragsaanwijzingen hebben als doel om notoire overlastgevers, die regelmatig strafbare feiten plegen, voor een bepaalde periode uit een gebied te weren. Mensen die bijvoorbeeld drugs dealen, hinderlijk rondhangen of geen respect hebben voor personen of andermans spullen en daarbij worden betrapt, kunnen rekenen op een gedragsaanwijzing.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jo (7-5-2015 om 09:54)
stuur die rechter eens naar de kleuterschool
gerda (7-5-2015 om 06:32)
Ik denk niet dat het veel nut zou hebben . Die lui komen terug en zoeken een andere plaats uit zoals bij de bankje bij een grote parkeerplaats in het centrum.En je zie ze dagelijks in de overdekte hal tussen A.H en Blokker staan. De drank gebruikers zijn geraffineerd, zij verstoppen hun blikjes drank in hun jas zakken( heb het vaak gezien )
JanDoedel (7-5-2015 om 06:16)
Ik wed dat ze diep onder de indruk zijn en ze zullen braaf thuis blijven.. Gedragsaanwijzing laat me niet lachen. De politie heeft het te druk met bonnen schrijven aan de echte hard werkende burgers.
albert (6-5-2015 om 22:29)
Leuk voor het gebied rond de Aagje Dekenstraat maar ze vinden vast wel een ander plekje waar ze met hun plastic tasje met bier kunnen hangen en overlast veroorzaken en kunne dealen.
Handen af van Zeeland (6-5-2015 om 19:44)
Daar zullen ze van onder de indruk zijn!
Justin (6-5-2015 om 19:02)
Kunnen ze die lui niet met naam en foto bekend maken zodat wij als burgers ook weten dat ze niet welkom zijn in de binnenstad. Anders heeft het toch geen zin? Niemand dus er wat van zegt en er loopt geen 24 uur per dag politie in de binnenstad te controleren.
Cookie-instellingen beheren