Weerbericht:
Zonnig. Zaterdag eerst mist, later geregeld zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk A58 Middelburg

Toegevoegd: 07-05-2015, 09.25 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een verkeersongeval op de A58 ter hoogte van Middelburg is vanochtend iemand gewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak gebeurde rond 08.15 uur een ongeluk in de bocht van de afrit A58 richting de N57 bij Nieuw- en Sint Joosland. Eén personenauto kwam op de vangrail tot stilstand, een andere personenauto kwam in het water terecht.

De brandweer werd opgeroepen nadat was gemeld dat er mogelijk sprake was van een beknelling. Niemand bleek vast te zitten in zijn voertuig. De inzittende van het voertuig dat te water raakte is door de ambulancedienst onderzocht en voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. De automobiliste van het andere voertuig raakte niet gewond.

De beide auto's moesten worden weggesleept. De politie en Rijkswaterstaat zorgden ervoor dat het verkeer veilig kon passeren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D. (8-5-2015 om 12:07)
Waarom een vangrail? Mensen zijn toch zelf verantwoordelijk voor wat ze achter het stuur doen? Ze scheuren allemaal maar een eind in de rondte, zijn ongeduldig (agressief) en met andere dingen bezig (telefoons...). Waarom moet er geïnvesteerd worden in vangrail? Je kan beter in ondiep water terecht komen dan dat je tegen een vangrail klapt hoor.
R (7-5-2015 om 12:31)
snelheid of met andere dingen bezig zijn
edwin (7-5-2015 om 11:41)
nou dan zal je er binnenkort nog maar 30 mogen rijden en worden er vangrails geplaatst.mensen kunnen en mogen tegenwoordig hun eigen snelheid niet meer inschatten. zelfs op de weg komt het niveau niet boven het SBS 6 level.
Middelburger (7-5-2015 om 10:31)
Niet eerste keer denk ik. Helaas gaan hier nogal wat automobilisten met veel te hoge snelheid door deze bocht(en). Laatst ook nog een lesauto zonder leerling(e) achter mij die dacht te moeten bumperkleven....zal geen reclame voor hem maken!
Jac. (7-5-2015 om 10:09)
Onbegrijpelijk dat daar langs zo'n grote waterpartij, die ook nog relatief dicht bij de weg ligt, geen vangrail staan! Ik kom daar zelf ook regelmatig langs en verbaas me daar telkens weer over.
Cookie-instellingen beheren