Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Kop-staartbotsing in Middelburg

Toegevoegd: 07-05-2015, 09.44 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een ongeluk in Middelburg is vanochtend schade ontstaan aan twee voertuigen.

De kop-/staartbotsing vond rond 08.45 uur plaats op de Torenweg, vlakbij de kruising met de Schroeweg. De ambulancedienst werd opgeroepen om de betrokkenen medisch te onderzoeken.

De beide auto's liepen schade op en zijn afgevoerd door bergingsbedrijf Kuzee.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Opletten (8-5-2015 om 09:39)
Waarom zou je dan ook niet gewoon opletten als je aan het autorijden bent, laat staan als je bij de stoplichten bent. De snelheid lijkt me prima daar, aangezien er ook fietsers en voetgangers (vlakbij) gebruik maken van de weg. De oplossing in deze lijkt me gewoon je bezig te houden met het autorijden en niets anders. Als iedereen dat zou doen dan zouden er al een stuk minder ongelukken zijn, waar dan ook.
doet er niet toe (7-5-2015 om 18:09)
Was gewoon kwestie onoplettendheid achteropkomende bestuurder, het verhaal te lage snelheid is onzin, ook al vind ik het zelf ook te laag, heb het ook gezien, en ook dat de achteropkomende met redelijke snelheid op z'n voorganger geklapt is, want deze was flink stuk doorgeschoven...
harry (7-5-2015 om 13:33)
Ik heb de auto's zien staan. De snelheid aldaar is belachelijk natuurlijk, en dan een flitskast die op snelheid en roodlicht flits. 50km p uur is ook een sukkelsnelheid natuurlijk. als t groen is kom je daar uitrollend naar de verkeerslichten, en dan springt t op rood dus dan op de rem, en als je achterligger dan even niet oplet dan zit ie boven op je, want die was in de veronderstelling van het is groen dus doorrijden. Oplossing. snelheid omhoog, of niet meer flitsen op snelheid. Flisten op Rood is natuurlijk wel logisch.
Cerebrus (7-5-2015 om 11:14)
Het is echt achter elkaar raak daar. Mensen zijn blijkbaar met hele andere dingen bezig dan autorijden.
Cookie-instellingen beheren