Weerbericht:
Zonnig. Zaterdag eerst mist, later geregeld zon
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Traumaheli voor patiënt ziekenhuis

Toegevoegd: 08-05-2015, 13.07 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Rotterdamse traumahelikopter is vandaag aan het begin van de middag ingezet voor een patiënt uit het Vlissingse ziekenhuis.

De helikopter werd rond 11.50 uur opgeroepen naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis aan de Koudekerkseweg. De ambulancedienst heeft de patiënt uiteindelijk ruim 20 minuten later overgebracht naar de Schietbaan in Middelburg. Daar was namelijk een rendez-vous georganiseerd met het traumateam.

De patiënt is aan boord gebracht van de helikopter en overgebracht naar een ziekenhuis. De politie assisteerde bij het overladen van de patiënt. Ook werd de weg korte tijd afgesloten tijdens het opstijgen en landen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
oudere (9-5-2015 om 13:05)
Niet zomaar oordelen, heel waarschijnlijk een hart patient(e) en er kan wel gedotterd worden in het ziekenhuis, maar geen open hart operatie, dus misschien over gebracht naar Goes, overkant of Antweopen, waar dat wel mogelijk is.
coco (8-5-2015 om 17:49)
Kan iemand mij uitleggen waarom de helikopter niet gewoon naar het ziekenhuis zelf is gevlogen?
jans (8-5-2015 om 17:47)
Verschrikkelijk voor de patiënt natuurlijk, hoop dat hij/zij er bovenop komt. Alleen wat is het een slechte zaak dat de zorg hier zo is wegbezuinigd dat je per ambulance met spoed moet worden opgehaald uit het 'ziekenhuis' om naar een ander ziekenhuis te gaan. Kortom: een goede SEH en specialisaties en de patiënt had wellicht gewoon hier geholpen kunnen worden!!
Erik (8-5-2015 om 16:16)
Als er een heli aan te pas moet komen om een patiënt van het ene ziekenhuis naar het andere over te brengen, dan is het ernstig lijkt me. Vast niet voor zweetvoeten......
Cookie-instellingen beheren