Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen en bestelauto botsen op Tolplein

Toegevoegd: 11-05-2015, 06.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

BORSSELE - Op het Tolpein van de Westerscheldetunnel ter hoogte van Borssele zijn maandagmorgen een bestelauto en een vrachtwagen tegen elkaar gebotst.

Vermoedelijk maakte de vrachtwagen voor de tolpoortjes een bijzondere manoeuvre waardoor de bestelauto deze niet meer kon ontwijken. Na het ongeval is er een ambulance ter plaatse geweest om de bestuurders te onderzoek, maar er bleek niemand gewond.

Een bergingsbedrijf heeft de bestelauto weggesleept. De vrachtwagen kon zijn weg op eigen kracht vervolgen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
loes (11-5-2015 om 08:27)
ik zie vaak mensen behoorlijk hard aankomen rijden naar de tolpoortjes, de vrachtauto, hebben een aparte baan,behalve als die druk bezet, bijv door oost blokker die het niet snapt hoe het werkt mag je een ndere baan pakken, maar vraag me afof het duidelijk vermeld is, wel de snelheid word duidelijk aangegeven, maar daar houdt bijna niemand zich aan. dat is niet voor niks.
un egte zeeuw (11-5-2015 om 06:57)
Dat ze tegenwoordig met beton uit Belgie naar de overkant gaan ( en nog verder ) is er dan geen sprake van oneerlijke concurrentie of vrije markt werking ?
Cookie-instellingen beheren