Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 138 km

Politie zoekt getuigen beroving fiets

Toegevoegd: 11-05-2015, 11.50 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De politie doet onderzoek naar een beroving waarbij een fiets buit is gemaakt en is op zoek naar getuigen.De beroving vond plaats op dinsdagavond 5 mei.

Een 15-jarige jongen fietste rond 23.30 uur op het fietspad langs de Bachlaan. Een man vroeg aan hem of hij zijn fiets wilde verkopen. De jongen zei dat hij dat niet wilde en fietste hard weg. De man kwam naar hem toe gerend en trapte tegen de fiets. De jongen viel en de man ging er met zijn fiets vandoor.


Volgens de jongen ging het om een blanke man van ongeveer 20 tot 25 jaar en blond haar met een schuine scheiding. Hij droeg een blauwe jas en een blauwe spijkerbroek. De gestolen fiets is goudkleurig en van het merk Giant.

Mensen die getuige waren van de beroving of meer informatie hebben kunnen contact opnemen met de politie via 
0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren