Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Fietser zonder licht met drugs betrapt

Toegevoegd: 12-05-2015, 12.03 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - Een 18-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland is na een korte achtervolging aan de Prins Bernhardstraat in oost-Souburg aangehouden. De man had zo'n 20 gram hasj op zak.

Agenten zagen de man op maandagavond rond 23.30 uur zonder verlichting over het Oranjeplein fietsen. Ze hielden hem staande. De dienders roken een sterke hennepgeur bij de man. De verdachte overhandigde na zijn staandehouding een zakje met een kleine hoeveelheid hennep aan de agenten.

De man ging er vervolgens te voet vandoor. Daarbij verloor hij nog een zakje waarin achteraf zo'n 20 gram hasj bleek te zitten. De agenten achtervolgden de man en met behulp van een diensthond vonden ze de man in de bosje aan de Prins Bernhardstraat. Hij is aangehouden en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (12-5-2015 om 19:25)
Nee jongeman voor een diensthond kunt je eigen niet verstoppen gegarandeerd ben je de klos,maar wie rijd er nu op dat tijdstip zonder licht op een fiets op die manier geef je eigen aan want zo je ziet je word toch gezien zo dat ook gebleken is.
w (12-5-2015 om 13:09)
hele slimme jongen...
Cookie-instellingen beheren