Weerbericht:
Helder, in het noorden ook wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser botst met auto in Middelburg

Toegevoegd: 12-05-2015, 15.55 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het centrum van Middelburg is dinsdag halverwege de middag een fietser gewond geraakt bij een botsing met een auto.


Het ongeluk gebeurde rond 15.20 uur op het Molenwater, vlakbij de kruising met de Koepoortlaan. De fietser kwam ter plekke in botsing met een bestelbus met aanhangwagen. De ambulancedienst kwam ter plekke en heeft de fietser meegenomen voor onderzoek in het ziekenhuis.

De politie heeft de omgeving afgezet vanwege onderzoek.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anuska (13-5-2015 om 07:07)
Wat me verbaasd heeft is dat nadat het was afgezet door de politie, met linten rondom, mensen onder de linten door kwamen, door het plaats van ongeval liepen, terwijl de politie bezig was met het onderzoek, weinig respect voor degene die t werk moeten doen. Belachelijk. Allemaal volwassenen trouwens. Dit moet je in het buitenland niet doen denk ik.
Cookie-instellingen beheren