Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Man slaat vrouw tot bloedens toe

Toegevoegd: 13-05-2015, 13.25 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Dinsdagavond is een 55-jarige man in zijn woning in Sas van Gent aangehouden op verdenking van huiselijk geweld.

De man heeft zijn partner tot bloedens toe in haar gezicht geslagen. Gewaarschuwde agenten treffen in de woning een ontredderde vrouw aan.

De man is voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hij zit nog vast en heeft in ieder geval een huisverbod opgelegd gekregen van 10 dagen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Voesenek (2-6-2015 om 17:36)
Gewedige vent om jevrouw zo te mishandelen a'maar er is ook een keerzijde aan de madaile je hweet nooit wat er presies is voor gevallen je hoeft de vrouw niet altijd het slachtoffer te laten zijn maar ik blijf erbij handen af van je vrouw
E Muller (13-5-2015 om 14:03)
Wat een verwerplijk gestoord figuur een vrouw tot bloedens slaan ,notabe je eigen vrouw ! Heimelijk zou ik deze man ,nou man ,ander woord vent eens willen tegenkomen in mijn rolstoel ,mag deze man mij eens een mep geven ,krijgt meneer gelijk lik op stuk ! .................vakkundig.-urban figthing- daarna bel ik als gegoed burger de politie en blijf ik plaats de delict . Over tot de orde van de dag..
AD. (13-5-2015 om 13:49)
Grote jongen hoor.
Marco (13-5-2015 om 13:42)
Triest figuur. Wat voor ontzettend sneu, triest en zielig mannetje moet je zijn om notabene je eigen vrouw/vriendin tot bloedens toe te slaan?
Cookie-instellingen beheren