Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Brandmelding Serooskerke (W) blijkt brandweeroefening

Toegevoegd: 24-04-2006, 20.59 uur
Door: Manfred Berrevoets [Redactie HVZeeland.nl]

SEROOSKERKE - De brandweer van Serooskerke (W) is vanavond uitgerukt voor een brandmelding in een leegstaand pand.

Om zes minuten over half acht werd de tankautospuit 4631 gealarmeerd voor een brandmelding aan de Gapingseweg. Uit het al jaren leegstaande pand van een voormalige discotheek zou rook komen.

Deze brandmelding was een loos alarm, de rook in het pand werd veroorzaakt door een brandoefening van de brandweer Oostkapelle. Ondanks dat er meerdere brandweermannen buiten bij het pand stonden om een brandmelding van een echte brand te voorkomen werd er toch brand gemeld.

De brandweer van Serooskerke is gelijk weer ingerukt, de brandweer van Oostkapelle is doorgegaan met de oefening. Het is nog onduidelijk hoe er een brand gemeld kon worden.

Foto 1 t/m 3 uitruk brandweer Serooskerke (4631)
Foto 4 t/m 8 oefening brandweer Oostkapelle (4642)


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren