Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Kat verliest poot door wildklem

Toegevoegd: 14-05-2015, 20.07 uur
Door: Rolf de Feijter

AARDENBURG - Afgelopen zondag is een kat met zijn poot in een wildklem terechtgekomen. Vermoedelijk heeft de kat in het bos bij het Verloren Kostje gelopen en is daar in de klem bekneld geraakt.

Aangezien in het bos veel mensen wandelen, hun hond uitlaten en er ook kinderen spelen heeft de eigenaar van de kat bij de politie gemeld wat zijn kat is overkomen. De klem is van een flink formaat (30 cm) en kan zowel mens als dier ernstig verwonden. Mogelijk zijn er nog meer klemmen in het bos geplaatst.

De poot van de kat kon niet meer gered worden en is geamputeerd. Personen die zo'n klem aantreffen worden verzocht dit zo spoedig mogelijk te melden bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (15-5-2015 om 11:31)
Weinig reakties, maar het is maar een kat he. Hoeveel andere dieren in zo'n klemmen om komen of hun poot af vreten van pijn en angst als ze er in zitten weten we niet. Tijd voor de verantwoordelijke instanties om aktie te ondernemen. Of wordt het pas belangrijk als er een kind in loopt?? Tuig van de bovenste richel jullie stropers en nog laf ook
de Jager (15-5-2015 om 10:06)
@ de Haas, U scheert een stroper en een jager over 1 kant, ik zou eerst maar eens goed het verschil onderzoeken tussen die 2. Dan praten we verder. Dat die klemmen daar niet horen, helemaal eens.
Ruud (15-5-2015 om 01:08)
Zonde voor het beestje....ook wij hebben een kat waarvan ook een poot verloren door een wildklem maar moet zeggen hij is nog steeds de vrolijkheid zelve....laat die zielige mensen die deze klemmen zetten er zelf maar eens instappen om te ervaren wat ze aanrichten
de Haas (14-5-2015 om 22:53)
Walgelijk! Wat een zieke lui zijn dat toch die stropers en die jagers. In dit geval is die arme kat zijn pootje kwijt geraakt en hij zal dus nooit meer een normaal kattenleven kunnen leiden, als hij het al overleeft, want dat moet nog blijken. Hij zal in ieder geval met enorm veel pijn en leed te maken krijgen en moeten leren om op 3 pootjes te leven. Maar in andere gevallen komen er dus allerlei andere dieren in zo'n klem en dat is ook verschrikkelijk. Hopelijk hebben deze lieden ergens toch nog iets van een geweten en zullen zij ooit wijzer worden en enorm spijt hebben van hun misdadige gedrag.
Cookie-instellingen beheren