Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto van de weg bij oprit N57

Toegevoegd: 16-05-2015, 13.32 uur
Door: Rolf de Feijter

NIEUW EN-SINT JOOSLAND – Bij de oprit van de N57 is aan het begin van de middag een auto van de weg geraakt en op zijn kant tot stilstand gekomen.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 12.25 uur. Een personenauto kwam vanaf de A58 de oprit op van de N57. In een scherpe bocht vlak voor het viaduct raakte de auto van de weg en belandde op zijn kant in het riet net niet in het water.

Een ambulance kwam ter plaatse om enkele personen te onderzoeken. Ook werd de brandweer gealarmeerd voor assistentie bij het ongeluk. Het is nog onduidelijk of er bij het ongeluk iemand gewond is geraakt. De auto is door bergingsbedrijf getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (16-5-2015 om 13:52)
wat ligt daar op het asfalt in die bocht?laatste tijd al meerdere auto's van de weg daar.
Cookie-instellingen beheren