Weerbericht:
Zonnig. Zaterdag eerst mist, later geregeld zon
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Traumaheli voor gewonde motorcrosser

Toegevoegd: 16-05-2015, 15.28 uur
Door: Rolf de Feijter

RILLAND - Bij een ongeluk op het motorcrossterrein in Rilland is vanmiddag een 18-jarige man uit Oud Gastel gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 14.15 uur op het motorcrossterrein aan de Bathseweg. De man kwam tijdens het motorcrossen ten val.  Hierbij kwam het stuur van zijn motor in zijn buikstreek. Naast een ambulance kwam een ook traumahelikopter ter plaatse.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis in Bergen op Zoom vervoerd. Over de aard van zijn verwondingen is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (17-5-2015 om 11:26)
Jee, met de traumaheli worden ook vaak specialisten ingevlogen. Het kan zijn dat die de patiënt stabiliseren en de beslissing moeten nemen of de patiënt over de weg of via de lucht kan worden vervoerd. Het is dus niet zo dat de heli dan voor niets komt.
Carolien (16-5-2015 om 23:55)
De traumahelicopter heeft specialisten aan boord. In geval van ernstige problemen gaat er een specialist mee, om het slachtoffer te helpen onderweg naar het ziekenhuis. Eenmaal daar aan gekomen, wordt hij weer opgehaald door de trauma.
Jee (16-5-2015 om 15:44)
Sterkte en beterschap voor de motorcrosser, maar hoe vaak lees ik niet dat de traumahelikopter opgeroepen wordt en dat de gewonde per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd wordt? Wat is dan de functie van die helicopter ter plaatse?
Laurens (16-5-2015 om 15:40)
Ten eerste: Sterkte voor de zwaargewonde en aan allen die dit ongeval hebben zien gebeuren. Ik was er net bij, dus kan ik zeker geen oordeel geven over hoe en wat. Laten we daarmee oppassen.
Cookie-instellingen beheren