Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Man aangehouden voor inbraak in loods

Toegevoegd: 16-05-2015, 15.55 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Zaterdagmiddag is in een woning aan de Van der Peijlstraat in Terneuzen een man aangehouden voor een bedrijfsinbraak aan de Mr. F.J. Haarmanweg.

De inbraak werd vrijdagmorgen rond 11.00 uur door de beheerder ontdekt. De dader had een ruit vernield. Uit de loods waren een aanhangwagen, een zitmaaier en diverse (tuin)gereedschappen gestolen. Vrijdagavond ontdekte de beheerder van de gestolen spullen dat de aanhangwagen met diverse spullen stond geparkeerd op de Leeuwelaan in Terneuzen. Hij waarschuwde de politie, die polshoogte ging nemen. Uit het politieonderzoek bleek dat vermoedelijk een man uit Terneuzen bij de inbraak betrokken was.

De Terneuzenaar werd zaterdag rond 12.00 uur in een woning aan de Van der Peijlstraat aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar het politiebureau in Terneuzen gebracht, waar hij vanmiddag zal worden verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GtM (18-5-2015 om 08:32)
Gelukkig niet de slimste dieven. Je steelt dingen in Terneuzen uit een loods, waaronder een aanhangwagen. En vervolgens zet je die in Terneuzen, met nog een deel van de buit er in, op straat. whahhahaha
Cookie-instellingen beheren