Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 27 km

Duitser slaat man gebroken kaak

Toegevoegd: 17-05-2015, 12.28 uur
Door: Rolf de Feijter

RENESSE - Zaterdagmorgen vroeg is op de Hogezoom in Renesse een man aangehouden nadat hij iemand een gebroken kaak had geslagen.

Het incident gebeurde rond 01.45 uur in een horecagelegenheid aan de Hogezoom. Agenten troffen na een melding een 33-jarige man uit Leeuwarden aan, die zojuist was geslagen. De man deed op het politiebureau in Renesse aangifte. Het slachtoffer is na de aangifte met een taxi naar het ziekenhuis in Goes gegaan. Daar bleek dat zijn kaak was gebroken. De man is zaterdag naar een ziekenhuis in Leeuwarden gegaan, waar hij geopereerd zou worden.

Rond 02.00 uur werd op de Hogezoom een 31-jarige man uit het Duitse Mönchengladbach aangehouden. Hij werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. De geweldpleger is zaterdag gehoord en bekende het feit. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg onmiddellijk een dagvaarding, waarmee hij zich tegenover de rechter kan verantwoorden. Om 13.50 uur werd hij in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leon (18-5-2015 om 22:24)
Die man opsluiten en de kosten en schade vergoeding laten betalen daarna niet meer toelaten
Bewoner Zeeland (18-5-2015 om 12:46)
@ EM Nou dan gaan we dat ook bij voetbal wedstrijden doen, even stadion een jaar sluiten volgens de APV. Eerlijk waar alsof een zaak daar wat aan kan doen, laten we de jumbo met personeel met losse handjes ook even jaar sluiten. En de slijter om de hoek die de kratten bier verkocht en vaders die daarna met slok op gaat rijden ook maar sluiten.
Tom (18-5-2015 om 08:15)
@AD: wat een onzin zèg. Goes en Vlissingen zijn ook regelmatig in het nieuws om soortgelijke incidenten. Wel zou de beveiliging van 3 bepaalde discotheken wat vriendelijker en minder agressief mogen zijn. Echter die hebben hier zo te lezen niets mee te maken.
wim (18-5-2015 om 06:34)
Het zal je maar gebeuren als je in Renesse ben om door een Duitse mafkees een gebroken kaak word geslagen,ik zou hem liever vast houden en voor de rechter laten voorkomen.
EM (17-5-2015 om 23:31)
Misschien dat de gemeente waaronder Renesse valt eens ernstig moet nadenken om alle horeca en campings waar -misschien ook alcohol- verkocht kan worden (?) in een APV gewoon bij proef van een jaar sluiten om 24.00 !
Bewoner Zeeland (17-5-2015 om 22:56)
Door die media aandacht trek je verkeerde publiek, en waarom in vrijheid ??? VAST HOUDEN die ras gek tot het proces. En minimaal beslag laten leggen voor het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren