Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen vast in lift bij NS-station in Middelburg

Toegevoegd: 25-04-2006, 09.21 uur
Door: Richard Labeur & Roland de Jong

MIDDELBURG - Een jongen heeft gisterenavond twee en een half uur opgesloten gezeten in de lift van het station in Middelburg.


Na de eerste melding, rond zes uur is de politie ter plaatse geweest en is de desbetreffende beveiligingsdienst gealarmeerd. Omdat dit wel erg lang duurde is even over acht uur de brandweer van de post Torenweg onder prioriteit 1 ter plaatse gevraagd omdat de jongen erg onrustig werd en een ruit had proberen in te slaan.

Inmiddels was de beveiligingsdienst ter plaatse en rukten de vrijwillige brandweerlieden met hun voertuig onder prioriteit 2 uit. Na enige tijd hadden zij de jongen uit zijn benarde positie weten te bevrijden. De jongen was overigens vermoedelijk onder invloed van drank.

De oorzaak van de opsluiting is onbekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren