Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Eigenaar hond Heinkenszand meldt zich

Toegevoegd: 20-05-2015, 09.40 uur - Update: 20-05-2015, 15.15 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - De eigenaar van de hond die maandag in Heinkenszand een lam doodbeet en een schaap verwondde heeft zich bij de politie gemeld. 

Volgens de politie gebeurde het voorval maandagmiddag bij de kruising van de Grotedijk en de Nissezandweg. De eigenaar van de Rottweiler meldde zich gisteren bij de politie.

Volgens de politie liep de eigenaresse niet zelf met de hond. Een familielid zou met het dier op pad zijn geweest. De eigenaresse gaat de schade afhandelen met de eigenaar van het schaap en het lammetje.

Zie ook:
Lam doodgebeten in Heinkenszand


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
de zon schijnt (22-5-2015 om 12:02)
@david, Ergens heb je een punt.maar ja net als mensen zijn dieren soms nou eenmaal niet altijd onder controle te houden
cas (22-5-2015 om 08:13)
Of het vee beter opsluiten, zodat dier en mens daar niet bij kunnen komen!
David (21-5-2015 om 21:45)
@de zon schijnt : het zou de intentie ook van deze hondenbezitter moeten zijn om een rondje te lopen en haar/zijn hond onder elke omstandigheid onder controle te houden en geen leed/schade toe te brengen aan wat dan ook!! Dit is geen drama maar een discussie !!!
Hondenbezitter (21-5-2015 om 14:28)
Wat een zielig gedoe om er steeds kinderen bij te betrekken zeg.. Even voor de duidelijkheid; het gaat hier om een lammetje!! Zielig voor het beestje, maar uiteindelijk kan de hond er niks aan doen, zo'n hond heeft nou eenmaal een jachtinstinct. De oorzaak ligt bij het baasje die de hond aangelijnd moet hebben, ongeacht waar hij loopt! Overigens wel goed en eerlijk dat hij zich heeft gemeld bij de politie.
de zon schijnt (21-5-2015 om 12:03)
Wat stoer, dat de gene gewoon gemeld heeft bij de politie! Of dat nou eieren voor eigen geld kiezen is..discussie of de hond wel of geen muilkorf om moet doen. Of wat als.....het iets anders gebeten had!?!...het praat het niet goed...maar ik geloof niet dat de intensie van het rondje buiten lopen was... Zo en nu mag een lam doodbijten en schaap verwonden...ik geloof niet dat die gene zo zijn bed uit gestapt.....het is vervelend...maar om daar nou een heel drama van te maken?...
Leentje (21-5-2015 om 10:21)
Gedragstest verplicht laten doen? Volgende keer pakt die hond misschien een kind.... Hoop natuurlijk dat ik ongelijk heb.
Cookie-instellingen beheren