Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 225 km

Ongeval Kattendijksedijk Goes

Toegevoegd: 20-05-2015, 13.26 uur - Update: 20-05-2015, 14.31 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Op de Kattendijksedijk in Goes is vanmiddag een ongeval gebeurd.

Het ongeval vond omstreeks 13.05 uur plaats. Wat er precies aan de hand was, is nog onduidelijk. Een ambulance kwam ter plaatse en ook het Mobiel Medisch Team (MMT) werd opgeroepen.

Het traumateam is uiteindelijk niet meer ter plekke gekomen. De patiënt is zonder spoed per ambulance afgevoerd. Wat er precies is gebeurd kon de politie vanmiddag nog niet zeggen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (23-5-2015 om 08:13)
ik heb hele andere ervaringen met wielrenners ze zijn arrogant ze denken dat de hele weg van hun is ze lappen elke verkeers-regel aan hun schoentje ze duwen je gewoon aan de kant als je zelf een stukje gaat fietsen en als je dan op je bek gaat fietsen ze gewoon door. moet je niet de politie de schuld geven of de gemeente leer fietsen en kijk uit je doppen zou ik dan zeggen.
wim (21-5-2015 om 06:43)
Ik vind nog steeds voor een fietser een gevaarlijke weg een gedeelte fietspad en een gedeelte niet,er komen verschillende wegen op uit en krijgen niet altijd de gelegenheid de weg te vervolgen gezien de snelheid van auto,s die daar rijden
Goesenaar (21-5-2015 om 05:46)
Dank je 'Fietser'. Met die onwetende politie komen we niet ver.
Fietser (20-5-2015 om 22:20)
Een wielrenner is onderuit gegaan door met zijn voorwiel in de berm te komen. Ruggenwervel gebroken.
het zal toch weer niet zo zijn ..... (20-5-2015 om 17:44)
Ik wil geen voorbarige conclusies trekken, maar er wordt daar nog steeds ontzettend hard gereden ondanks dat het een 60 km zone is. Al eerder heb ik voorgesteld een 30 KM zone met verkeersdrempels en gemarkeerde fietsstroken. Helaas heeft de Goesse politiek wel wat beters te doen blijkbaar. Ik hoop voor de verantwoordelijke dat het niet is wat ik denk dat het is.
Cookie-instellingen beheren