Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 234 km

Man dreigt met katapult en zwaard

Toegevoegd: 21-05-2015, 10.15 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Agenten hebben op de Oude Veerseweg in Middelburg een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij had kort voor zijn aanhouding een voorbijganger bedreigd met een katapult en zwaard.

De voorbijganger was rond 17.00 uur zijn hond aan het uitlaten op de Oude Veerseweg. Daar kwam hij de verdachte tegen. Die was met een katapult aan het schieten. De hond van de man schrok hiervan en daarom besloot hij de verdachte aan te spreken.

De verdachte richtte vervolgens de katapult op de voorbijganger en pakte vervolgens ook nog een zwaard waar hij mee begon te zwaaien. De man voelde zich bedreigd en besloot weg te fietsen en de politie te bellen. Agenten hebben de 45-jarige man vervolgens aangehouden. De katapult en het zwaard zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (23-5-2015 om 08:06)
fijn he die bezuinigingen op de zorg dit soort praktijken gaan we de komende tijd steeds vaker zien. dit zijn mensen die zwaar in de knoop met zich zelf zitten . en horen hulp te krijgen hier is schijnbaar geen geld meer voor en zijn als het ware vogelvrij verklaard door de nieuwe zorgwet. het is slecht een kwestie van tijd dat dit weer flink uit de hand loopt.
Cookie-instellingen beheren