Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepplanten geknipt voor komst politie

Toegevoegd: 21-05-2015, 11.08 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft woensdagmiddag in het centrum van Middelburg de restanten van een hennepkwekerij ontdekt. Dat gebeurde nadat de politie een anonieme tip had binnengekregen.

Volgens de politie werd het pand aan de Lange Delft rond 12.00 uur binnengetreden. Binnen werden op zowel de eerste als de tweede etage potten met daarin de resten van afgeknipte hennepplanten aangetroffen. Op de eerste verdieping ging het om 170 potten. Op de tweede verdieping ging het om twee ruimtes met daarin respectievelijk 108 en 168 potten. In totaal werden dus 446 plantenpotten aangetroffen.

De kwekerij is inmiddels volledig ontmanteld door een gespecialiseerd bedrijf. Een medewerker van energiebedrijf Delta is ter plekke gekomen om te onderzoeken of de stroom buitenom de meter werd afgenomen. Of dat ook daadwerkelijk zo was kon de politie vanochtend nog niet zeggen.

Er is tot nu toe niemand aangehouden. Volgens de politie worden aanhoudingen echter niet uitgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (23-5-2015 om 07:59)
@PPP het is heel simpel zij dom of wij dom PPP of zou het door het salaris komen PPP ik weet het niet maar het lijkt mij als je bij de politie gaat solliciteren en je wordt aangenomen dan lijkt het mij dat je toch echt zelf akkoord gaat met het salaris of niet om vervolgens te gaan staken omdat je het te weinig vind ! zeg het maar wie is er dan simpel??
Anti PE (22-5-2015 om 18:43)
@pe jij bent duidelijk iemand die niet weet waar hij over praat, ik rook er ook wel eens een en ben zelf leiding gevende. Waarschijnlijk Ben je zelf een alcoholist met een kapotte lever die dronken zijn vrouw in elkaar slaat en zat achter het stuur zit. De enigste verschillen tussen alcohol en wiet is dat je van wiet geen overdosis kan krijgen, niet agressief word en dat het niet lichamelijk verslavend kan worden. De symptomen die jij beschrijft zijn die van een crack junk. Mvg k
bobjeM (22-5-2015 om 10:16)
beste pe, vraag me af wat er met jouw hersenen is gebeurd als je roept dat wiet zorgt voor verkrachtng. Zou me iets meer gaan verdiepen in dingen voordat je zulke onzin gaat roepen. Je loopt met je eigen domheid te koop. Een jointje zou je goed doen... met je rare gedachten.
Pe (21-5-2015 om 18:08)
Uitroeien die plantages, het tast de hersenen aan, zorgt voor ellende, verkrachting en in het algemeen, veel veel meer medische kosten. Ook ik zie ze op straat lopen, kijk naar die verpauperde gezichten met holle ogen.
Vlissinger (21-5-2015 om 16:29)
Inderdaad, ze moeten dit soort plantages ook gewoon laten gaan. kan geen kwaad. Deze onzin kost op deze manier zoveel geld.
PPP (21-5-2015 om 15:56)
Snap er niks van is iedereen nou zo dom ?? Weet politie dan werkelijk niks wat er gebeurt ?? Ik kan zo al 5 plantages opnoemen van jongens die het al jaren doen..Ik als cafe ganger weet dit al en alle straatdealers ook en iedereen die wiet aan huis koopt.. Je ziet die gasten gewoon rond rijden in Vlissingen in Goes en terneuzen dat zie ik al als leek en hoe ging het sommetje vroeger ?? 1 en 1 is 2 toch ??? dus waarom kan ik dat als burger zomaar weten en de wijkagent ziet ze niet ???
Cookie-instellingen beheren