Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Bestuurster ongeluk Kapelle was dronken

Toegevoegd: 22-05-2015, 10.38 uur
Door: Rolf de Feijter

KAPELLE - De 30-jarige bestuurster uit de gemeente Goes die donderdag met haar auto tegen een boom botste was dronken. Haar rijbewijs is in beslag genomen. Dat meldt de politie.

De hulpdiensten werden rond 16.38 uur met spoed naar de Monnikendijk gestuurd met de melding dat er een auto tegen een boom zou zijn gereden. De brandweer moest er aan te pas komen om de bestuurster uit het voortuig te bevrijden. Ze raakte door het ongeval lichtgewond.

Een ademtest wees uit dat ze te veel gedronken had. Ze blies 1300 ug/l en dat is bijna zesmaal de toegestane hoeveelheid alcohol. Er werd ook bloed bij haar afgenomen voor verder onderzoek. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd.

Zie ook:
Persoon vast in auto bij ongeluk Kapelle   (21-05-2015)
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marianne (22-5-2015 om 19:43)
We mogen met z'n allen als mede-weggebruikers weer blij zijn dat ze een boom tegenkwam. Mijn voorstel: nooit meer een rijbewijs geven, alle door de hulpdiensten gemaakte kosten laten betalen en verplicht naar een afkickkliniek, uiteraard voor eigen kosten.
Michelle (22-5-2015 om 19:12)
Leren ze het dan nooit?? Kosten verhalen op de persoon.
Cor (22-5-2015 om 18:59)
Begin maar om alle kosten van de hulpverlening op haar te verhalen. Dit soort lui kunnen niet hard genoeg aangepakt worden. Gelukkig heeft ze niemand anders aan gereden.
R (22-5-2015 om 18:03)
meteen opbergen ..
C.L. Mulders (22-5-2015 om 13:27)
Dronken rijden zou zwaarder bestraft moeten worden. Waarom durft men in Nederland geen rijverbod voor langere tijd op te leggen? Dat gebeurt maar hoogst zelden, terwijl dronken rijden één van de gevaarlijkste dingen is die je kunt doen.
Kees (22-5-2015 om 12:58)
Als je op die leeftijd en dat tijdstip zoveel alcohol achter je kiezen hebt, dan is die kapotte auto wel één van je kleinere problemen. Als twee glazen nog kan, heb je dus 12 glazen alcohol achter je kiezen en ben je gewoon strontlazurus. Gek genoeg zorgt de alcohol en de vertraagde reactie er juist wel weer voor dat ze er slechts lichtgewond vanaf komt.
Cookie-instellingen beheren