Weerbericht:
In de loop van de dag meer bewolking, later in het zuiden regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand in schuur Vogelwaarde

Toegevoegd: 22-05-2015, 22.41 uur
Door: Rolf de Feijter

VOGELWAARDE - In Vogelwaarde is vanavond een grote brand uitgebroken in een schuur.

De brand werd omstreeks 20.45 uur ontdekt aan de Provincialeweg. De brandweer schaalde direct op naar middelbrand. Twee tankautospuiten en een hoogwerker gingen met spoed ter plaatse. Een kleine 10 minuten later werd het sein grote brand gegeven en in de tussentijd werd ook een watertankwagen opgeroepen.

Toen de brandweer ter plaatse kwam was er sprake van een uitslaande brand in een schuur met asbesthoudend dak welke tegen een grotere schuur aangebouwd was. De grote schuur kon gespaard blijven. Mogelijk is er wat asbest in de directe nabijheid van de schuur verspreid. Dat deel is afgezet en wordt nader onderzocht.

Rond 22.00 uur werd het sein brandmeester gegeven. De brandweer zal nog enige tijd nablussen. Salvage is opgeroepen om de eigenaar te ondersteunen bij de afhandeling van de schade. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren