Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Vermoedelijke steekpartij: vier arrestaties

Toegevoegd: 23-05-2015, 10.03 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Op vakantiepark Marina Beach aan de Middenweg (N61) in Hoek zijn vannacht vier personen aangehouden in verband met een mogelijk steekincident. Daarbij raakte een 31-jarige Utrechtenaar gewond aan zijn arm. Het is nog onduidelijk wat er exact gebeurd is. De politie doet onderzoek.

De politie kreeg zaterdag rond 5.05 uur de melding dat er in een van de vakantiehuisjes op het park een ruzie gaande zou zijn. Toen agenten daar aankwamen was de rust wedergekeerd, maar troffen ze wel het 31-jarige slachtoffer aan.

In het huisje waren nog drie personen aanwezig: een 34-jarige vrouw uit Utrecht, een 42-jarige vrouw uit Meern en een 50-jarige man uit De Bilt. Ze zijn alle drie aangehouden. Rond 05.35 uur werd een ambulance ter plekke gevraagd. Het slachtoffer is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld, maar uiteindelijk aangehouden omdat hij het nodig vond de dienders te beledigen. Hij was niet ernstig gewond.

De recherche onderzoekt de zaak. De verdachten zijn ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (24-5-2015 om 11:10)
Ik reed er vrijdag 2x langs heen en weer naar Belgie het deed pijn aan mijn ogen om dat legodorp van afgekeurd bouwmateriaal en verf te zien. De speelweide lijkt nu een soort van concentratiekamp of asielzoekers opvang.. Een heel andere ervaring om langs de Braakman te rijden nu de weg hoger ligt. Vroeger straalde het rust uit en moest je turen tussen al dat groen om het op te merken. Bah de commercie verpest ons wijdse uitzicht.
Larisa (24-5-2015 om 00:24)
Jarenlang met hele leuke en nette camping gasten gewerkt! Zelf altijd met toen de tijd opa en oma een sta caravan gehad. Heel me jeugd van mei tot augustus op de camping gestaan, samen met zoveel anderen. Ben direct na de overname gestopt want het is 1 groot tuigendorp geworden. De caravan is na jaren ook verkocht omdat het voor de kleintjes geen leuk ouderwets camping gevoel meer is. De tijd van met de bolderkar naar de pyama disco en knutselochtenden en vriendelijk leuk volk is voorbij. Want op de braakman heb ik een topjeugd gehad maar ik wil me eigen kinderen er niet onderbrengen voor de vakantie's. Succes Opstappen groep! Nog even op de veiling voor een 1,- zou ik zeggen.
mirtos (23-5-2015 om 16:58)
Het zal er op de Braakman niet beter op worden. Ieder jaar takelt het er verder af op dat terrein, misschien wordt het er beter begin volgend jaar, als die zevenhonderd polen komen logeren die aan de sluizen gaan werken.
Cerebrus (23-5-2015 om 14:12)
Wat is dat een asociaal tokkie-dorp geworden zeg. Maarja, van die lelijke "huisjes" daar zou ik ook agressief worden.
AD. (23-5-2015 om 13:01)
Sinds het park is overgenomen word het de camping van de plakplaatjes genoemd omdat er veel bezoekers zwaar zijn getatoeeerd. Ook hebben ze een grote bek en maken veel lawaai want ze zijn tenslotte op vacantie en dan moet alles maar mogen. Het is inderdaad de rand van de samenlevingen zo zijn er ook al gewonden gevallen door een honkbal knuppel en vraag ik mij af welk normaal mens neemt zoiets mee op vacantie. Nog even en het lijkt op Renesse want daar hoef je met kinderen ook niet naartoe. De directie noemt het een vacantie eiland dus zeg ik maak er dan ook een eiland van.
Jaap (23-5-2015 om 11:03)
Zo kun je dus ook een pinksterweekend vieren.......tokkies!
Cookie-instellingen beheren