Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Binnenbrandmelding woonboerderij Arduin Borssele

Toegevoegd: 25-04-2006, 11.12 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

BORSSELE - De brandweer is vanochtend gealarmeerd voor een binnenbrand in de Borsselse woondboerderij van stichting Arduin.

Rond elf uur werd gemeld dat er brand woedde in de "Hofstede Suzanna" aan de Zuidsingel. Het pand van Arduin is een grote schuur met daarin 6 appartementen en een grote gezamenlijke ruimte. De schuur heeft een groot rieten dak en heeft een monumentale status.

De melder gaf aan de centralisten van de Regionale Alarmcentrale (RAC) door dat er rook vanonder de rieten kap kwam. Daarop werd de blusgroep van Borssele onder prioriteit één ter plaatse gestuurd. De brandweer rukte uit met de tankautospuit 4731.

Ter plaatse bleek dat de rook veroorzaakt werd door werkzaamheden in het pand. Na een korte controle kon men weer inrukken. De Officier Van Dienst 4795 was overigens ook ter plaatse.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren