Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Auto's botsen met elkaar in Axel

Toegevoegd: 23-05-2015, 20.35 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - In Axel zijn zaterdag aan het begin van de avond twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen. Daarbij ontstond flink wat schade.

De aanrijding vond rond 19.15 uur plaats op de kruising van de Hulsterseweg met de Kijkuit en de Derde Verkorting. Nadat werd gemeld dat er mogelijk iemand gewond was geraakt werd ook de ambulancedienst opgeroepen. Voor zover bekend raakte geen van de betrokkenen ernstig gewond.

De beide voertuigen liepen schade op. Eén van de voertuigen moest worden weggesleept. Bergingsbedrijf Van Haperen uit Koewacht heeft de klus geklaard. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (24-5-2015 om 16:58)
dat lijkt of ze beiden totall los zijn,de micra vanwege leeftijd en de Mazda doordat hij op een vervelende plek in elkaar zit, die dorpel is niet zomaar ff uit te deuken
Cookie-instellingen beheren