Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Zwaargewonden bij ongeluk Arnemuiden

Toegevoegd: 24-05-2015, 17.56 uur - Update: 25-05-2015, 15.23 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Bij een verkeersongeval in Arnemuiden zijn zondagmiddag twee personen zwaargewond geraakt. Een ander liep lichte verwondingen op.

Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur op de kruising van de Calandweg en de Muidenweg, vlakbij Vliegveld Midden-Zeeland Airport. Een motor met daarop twee personen, een man (58) en vrouw (59) beiden uit Capelle aan den IJssel, kwam ter plekke in botsing met een personenauto en raakten door de klap zwaargewond.

De vrouw is per helikopter afgevoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam. De man werd met spoed per ambulance weggebracht naar het ziekenhuis in Goes. Een 64-jarige vrouw uit Bruinisse die als passagier in de auto zat werd ook naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Zij raakte vermoedelijk lichtgewond.

Vanwege de aanrijding was de kruising urenlang afgesloten voor het verkeer. De politie heeft ter plekke sporenonderzoek gedaan om de toedracht van de botsing vast te kunnen stellen. Ook zijn ter plaatse diverse getuigen gehoord. De auto en de motor zijn door een bergingsbedrijf getakeld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elly (24-5-2015 om 20:59)
Ik fietste er vanmiddag langs, toen het ongeluk al was gebeurd. Ambulancepersoneel en polities waren druk in de weer met de slachtoffers. Ik vond het erg vreemd dat er allemaal mensen stonden te kijken, fietsen stopten, zelfs kinderen stonden ertussen ! Kan niet snappen dat iemand dat doet, je zal er zelf maar liggen !
Jurgen visser (24-5-2015 om 19:19)
Gelukkig wordt er op de muidenweg nooit hard gereden, sommige voertuigen komen bij ons(aan het begin van de muidenweg) al met een dikke snelheid voorbij. Hopelijk gaat het met de gewonden goed.
Cookie-instellingen beheren