Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonden bij ongeluk Arnemuiden

Toegevoegd: 24-05-2015, 17.56 uur - Update: 25-05-2015, 15.23 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Bij een verkeersongeval in Arnemuiden zijn zondagmiddag twee personen zwaargewond geraakt. Een ander liep lichte verwondingen op.

Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur op de kruising van de Calandweg en de Muidenweg, vlakbij Vliegveld Midden-Zeeland Airport. Een motor met daarop twee personen, een man (58) en vrouw (59) beiden uit Capelle aan den IJssel, kwam ter plekke in botsing met een personenauto en raakten door de klap zwaargewond.

De vrouw is per helikopter afgevoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam. De man werd met spoed per ambulance weggebracht naar het ziekenhuis in Goes. Een 64-jarige vrouw uit Bruinisse die als passagier in de auto zat werd ook naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Zij raakte vermoedelijk lichtgewond.

Vanwege de aanrijding was de kruising urenlang afgesloten voor het verkeer. De politie heeft ter plekke sporenonderzoek gedaan om de toedracht van de botsing vast te kunnen stellen. Ook zijn ter plaatse diverse getuigen gehoord. De auto en de motor zijn door een bergingsbedrijf getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (26-5-2015 om 07:28)
Wat gebeuren er toch veel ongelukken met motorrijders,maar deze weg is toch goed overzichtelijk hier zou je juist zoiets niet verwachten maar wat zou de reden nu geweest zijn want gezien het letsel wat hier de mensen opgelopen hebben is het toch een zware aanrijding geweest,bij deze wensen we heel veel sterkte toe
motorrijder (25-5-2015 om 14:32)
zo aan de foto's te zien was het een groepje motorrijders, omdat er nog meer motoren staan... die zie je toch niet zomaar over het hoofd... hopelijk kunnen ze het straks nog navertellen wat er gebeurd is...
Sonja (25-5-2015 om 10:25)
Vreeslijk, denk je een dag te toeren, vreeslijk voor de mevrouw en meneer en voor hun kinderen, hoop dat zij goed uit de coma komen en met niet al te veel complicaties in de toekomst ! Wel erg als je denk jeoude dag gezellig samen op deze manier moet door brengen. Maar hoe kan de bestuurster het niet hebben kunnen zien als je daar niet hard rijd ? Hopen dat ze niet met andere zaken bezig was , maar ook erg voor die dame ...sterkte mensen !!
Jo (25-5-2015 om 10:14)
Zag er niet goed uit dat ongeluk hopelijk komt alles weer goed met de slachtoffers. Waarschijnlijk elkaar niet gezien en zodoende een verschrikkelijke botsing! Het gene wat ik ook zo erg vind zijn de mensen die blijven kijken en daardoor bijna een 2e ongeluk veroorzaken. Met name de persoon die waarschijnlijk achterstevoren in zijn auto (donkere grote auto met bootje aan de trekhaak ) zat, en zich op de verkeerde weghelft begaf! Na luid en lang toeteren nog steeds op mij afkomen. Om een 2e ongeluk te voorkomen met de auto finaal de berm in gegaan met alle risico's van dien dankzij deze persoon. Scheelde maar een paar centimeters. Ik en mijn en moeder erg geschrokken, omstanders en fietsers ook!. In iedergeval geen 2e ongeluk....
k (24-5-2015 om 22:44)
als ik de motoren zo zie zijn het niet de motoren waar men zo hard mee rijd en aan de schade op de auto te zien gaat het hier weer om een gevalletje sorry ik had jullie niet gezien en dan heb je als motorrijder niks meer te vertellen het is knal en je komt bij liggend op het asfalt terwijl je je benen opgetild voelt worden, dit blijkt de zwelling te zijn, pijn voel je niet(op dat moment dan dat is voor later) het enige dat je voelt is dat je broek ineens veel te strak zit, een paar operaties later weet je dat je voor de rest van je leven pijn in je rug en benen blijft houden en je bepaalde beroepen nooit meer zult uitvoeren dus mensen let aub ook eens op de motorrijders want die vangen de klap op met hun lichaam ipv kreukelzones.
R (24-5-2015 om 21:19)
Ik kom hier vaak ook met de motor. Prima overzichtelijk. Hoe is dit dan mogelijk.Een voorrangsfout. Maar als je ziet dat een andere jou geen voorrang geeft stop je toch....Veel sterkte voor de motorrijder en duo
Cookie-instellingen beheren