Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 26 km

Jongen vernielt ramen en rolluiken buren

Toegevoegd: 26-05-2015, 19.38 uur
Door: Rolf de Feijter

SLUIS - Dinsdagmorgen vroeg is aan de Zuiddijkstraat in Sluis een jongeman aangehouden voor vernielingen aan rolluiken en ramen bij zijn buren.

Het incident gebeurde rond 02.10 uur. Vanwege de woede op een buurjongen ging een jongeman naar de achterkant van een woning aan de Zuiddijkstraat. Daar stuitte hij op een hek, welke hij vernielde. Daarna moest een rolluik en een ruit het ontgelden. Ondanks de vernielingen kon hij zich geen toegang tot de woning verschaffen. Daarom besloot hij het aan de voorkant nogmaals te proberen. Wat hij eerst niet in de gaten had, was dat hij zich in de woning vergiste. Hij gooide een ruit van de voordeur kapot.

Even later arriveerden enkele agenten, die de jongeman aanhielden. Hij verklaarde onmiddellijk de vernielingen te hebben gepleegd. Hij was aan een arm flink gewond. De agenten brachten hem naar de huisartsenpost, waar hij werd behandeld. Daarna werd hij voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

Twee benadeelden deden aangiften van de vernielingen. De jongeman is dinsdagmorgen verhoord. Rond 13.00 uur mocht hij het cellencomplex weer verlaten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (28-5-2015 om 10:26)
ok hij had ruzie met zijn buurjongen maar vergiste zich in de woning?? stond hij bij de buren aan de andere kant de boel te slopen?? drugs??
un egte zeeuw (27-5-2015 om 09:04)
Het lijkt wel of de jeugd vandaag de dag helemaal niet meer spoort, Misschien gebrek gehad aan een schop onder hun kont of een klap voor hun kop ? Of hadden de ouders geen tijd om hun kinderen fatsoenlijk op te voeden ?
wim (27-5-2015 om 07:00)
Het zal je buurman maar wezen die even behoorlijk schade verricht om zo te keer te gaan en dan nog bij zijn buurman in plaats van bij zijn eigen woning en dat nachts om twee uur,er is maar een antwoord weinig verstand
Vlissinger (26-5-2015 om 21:03)
Hahahahahahaha, wat een stumpertje zal wel zo'n wannebee ettertje zijn van dat regel ik wel eventjes want iedereen is bang voor mij. Een goed pak op z'n zodemieter en laat hem maar een kranten/ folderwijkje nemen om iets te verdienen om de gemaakte schade te vergoeden.
Cookie-instellingen beheren