Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bedreigt agenten met boormachine

Toegevoegd: 27-05-2015, 10.53 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Een 41-jarige Vlissinger is woensdag rond 1.45 uur aangehouden. Hij bedreigde agenten met, wat achteraf, een boormachine bleek te zijn. In eerste instantie dachten agenten een automatisch wapen te zien.

Agenten zagen de man op de Scheldestraat lopen in gezelschap van nog twee andere mannen. Toen ze het drietal naderde leek het erop alsof de verdachte een automatisch vuurwapen op de dienders richtte. Ze sloegen met hun dienstauto de Glacisstraat in en waarschuwde andere collega's. Uiteindelijk bleek de man een accuboormachine bij zich te hebben.

De agenten hebben aangifte gedaan van bedreiging. De Vlissinger is aangehouden en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brian (30-5-2015 om 08:15)
Vreemd om rond 1:45 met een boormachine over straat te lopen. maar dat is niet verboden. als je dan zo,n ding wijst en richt in het donker is dat gewoon raar uitlokkend/dreigend gedrag. zal niet weten wat de agenten dan hier fout doen. gewoon prima optreden. Iedereen klaagt dat Zeeland en Vlissingen vervalt... om dat te veranderen moeten de politie gewoon hard ingrijpen en dat doen ze steeds vaker en beter. vreemd gedrag hoppa ingrijpen. Prima gedaan gewoon
Marissa (29-5-2015 om 18:07)
Jullie hebben wel commentaar maar het was 's nachts dus dan zie je silhouetten... Dan kan het op een wapen lijken, in deze tijd kun je geen risico's nemen! Al vind ik aangifte van bedreiging wel wat ver gaan.
Mario (29-5-2015 om 11:41)
Wow, wat een hoop mensen weer met nul ervaring die er niet bij waren maar wel precies weten wat de politie allemaal wel fout deed en wat ze wel en niet hadden moeten zien. Nou, de volgende keer als er een doorgedraaide gek met een vuurwapen loopt te zwaaien rijdt de politie maar gewoon door. En dan gaan dezelfde mensen hier klagen over de politie hoe dom die is dat ze dachten dat het maar een boormachine was. En de klagers over dat ze wegrenden voor een boormachine terwijl ze vuurwapens hebben. Wat hadden ze dan moeten doen? Neerschieten en dan eens goed kijken wat hij in zijn hand had? Nu zijn er geen slachtoffers en krijgt hopelijk de dader een les dat je niet met dingen die op een wapen lijken richting de politie moet zwaaien.
Cor (29-5-2015 om 09:35)
Gaat goed in zeeland, een paar weken geleden zagen ze in Goes een afstandbediening aan voor een vuurwapen en nu dit.
K. (29-5-2015 om 08:52)
HAHAHA een boormachine voor een vuurwapen aanzien, agenten hebben letterlijk hun ogen in hun zak zitten, althans de meeste. enige wat ze kunnen is overdrijven (VOLAUTOMATISCH WAPEN!!!!) en scootertjes/fietsers aanhouden omdat ze te hard rijden of geen licht hebben...
wesley (28-5-2015 om 21:21)
nou ik moest nog een nieuw boormachine hebben maar even wachten met kopen voordat je het weet wordt je aangehouden als je uit de bouwmarkt komt lopen ik ben het helemaal eens met vlissingen dat het te ver door schiet dat agenten zich bedreigd voelen
Cookie-instellingen beheren