Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 44 km

Meisje gereanimeerd na ongeluk N286

Toegevoegd: 28-05-2015, 09.36 uur - Update: 28-05-2015, 20.22 uur
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - In Scherpenisse op Tholen is donderdagochtend een meisje zeer ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval.

Het kind stak rond 07.50 uur op de fiets de Poortvlietsedijk (N286) tussen Scherpenisse en Poortvliet over. Daar werd ze aangereden door een personenauto die richting Poortvliet reed. Het meisje moest worden gereanimeerd en is uiteindelijk met de traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis. Er kwamen ook twee ambulanceteams en twee brandweerwagens ter plekke.

Het ongeluk gebeurde vermoedelijk doordat het meisje geen voorrang verleende aan de automobilist(e). De auto reed namelijk op een voorrangsweg. De fietsoversteekplaats was voorzien van haaientanden. De politie doet ter plekke onderzoek om de toedracht definitief vast te stellen.

Vanwege het ongeluk en het onderzoek is de weg momenteel nog afgesloten voor het verkeer.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Meisje (16) overleden na ongeluk N286


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M.. (28-5-2015 om 18:40)
laten we zeggen dat het een ongeluk was en niemand de schuld geven de automobilist reed niet te hard en het meisje heeft voorgang genomen een les voor iedereen denk ik zowel de automobilisten als de fietsers het gaat nu om het meisje en niet om de discussie wie de schuld heeft
w (28-5-2015 om 18:22)
Zonde....! Maar uit ervaring: leer kinderen wat voorrang verlenen is! In praktijk zie ik dat de meeste ouders die hun kinderen door het verkeer leiden, ze alleen leren zo lang mogelijk blijven balanceren en doorrijden totdat de autobestuurder dan toch maar stopt om het risico van een aandrijding te vermijden! De waarheid is hard!
Wilbert Vos (28-5-2015 om 18:18)
Alexia, ben jij niet helemaal goed bij je hoofd? Weet jij hoe het gegaan is? Weet jij wie er fout was? Wat als diegene die in die auto zat dit nu leest? Denk alsjeblieft eens na voor je wat zegt.
mij (28-5-2015 om 16:46)
Jullie maken het verdriet bij beide partijen alleen maar groter met al die zinloze, domme ongenuanceerde en beschuldigende reacties. Als je de feiten niet weet hou dan je mond.
Tholenaar (28-5-2015 om 16:39)
Heel veel sterkte voor alle betrokkenen. De situatie ter plekke ken ik ook, ik geloof niet dat er veel scholieren gebruik van dit kruispunt maken, zodra je dit kruispunt oversteekt (provinciale weg) duik je de polder in. (Engelaarsdijk) Het fietspad naar Tholen ligt aan de kant van Scherpenisse. Het blijft triest, ik hoop dat ze er bovenop komt!
fietser (28-5-2015 om 16:32)
Fietsers hebben hier geen voorrang zoals vermeld in het bericht, waarom dan de snelheid eruit?? Oke, je moet als automobilist niet racen maar om nu de regels te gaan veranderen omdat de fietsers ze veranderen?? Misschien eens wat minder op de telefoon bezig zijn en wat meer met het verkeer.....of wat meer met de regels op sommige momenten.....ik zal niet zeggen dat dat nu zo was maar het kan soms voorkomen worden.....Ik hoop dat het goed met haar komt!
Cookie-instellingen beheren