Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Meisje gereanimeerd na ongeluk N286

Toegevoegd: 28-05-2015, 09.36 uur - Update: 28-05-2015, 20.22 uur
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - In Scherpenisse op Tholen is donderdagochtend een meisje zeer ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval.

Het kind stak rond 07.50 uur op de fiets de Poortvlietsedijk (N286) tussen Scherpenisse en Poortvliet over. Daar werd ze aangereden door een personenauto die richting Poortvliet reed. Het meisje moest worden gereanimeerd en is uiteindelijk met de traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis. Er kwamen ook twee ambulanceteams en twee brandweerwagens ter plekke.

Het ongeluk gebeurde vermoedelijk doordat het meisje geen voorrang verleende aan de automobilist(e). De auto reed namelijk op een voorrangsweg. De fietsoversteekplaats was voorzien van haaientanden. De politie doet ter plekke onderzoek om de toedracht definitief vast te stellen.

Vanwege het ongeluk en het onderzoek is de weg momenteel nog afgesloten voor het verkeer.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Meisje (16) overleden na ongeluk N286


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (28-5-2015 om 11:58)
K, ik rijd dagelijks over deze en soortgelijke wegen. Je ziet de scholieren vaak al aankomen of staan. Op dat moment houd ik er al rekening mee dat ze door kunnen rijden. Om die reden verleen ik regelmatig voorrang terwijl het niet hoeft.
v d Weele (28-5-2015 om 11:15)
Allereerst wil ik het meisje en ouders alle goeds toe wensen .Ook wil ik toch eens benadrukken dat er momenteel veel donkere / grijze auto's op de weg rijden .Zelf heb ik ook ervaren ,dat ik die NIET gezien had ,en deze achter mijn auto langs zoefde . Mogelijk heeft het kind de auto dus Niet gezien . Dus ,alle mensen ;ZORG DAT JE GEZIEN WORD ! (vooral auto's verlichting aan)
Vlissinger (28-5-2015 om 10:48)
Echt een rotbericht om te lezen. Mocht dit een kruising zijn waar veel fietsers oversteken dan moet de snelheid eruit. Er zijn zoveel manieren om automobilisten daartoe te dwingen maar hier zie ik alleen een middenbermpje met oversteekbordje wat niks voorstelt. Geen drukke oversteekplaats dus? Vooral op punten waar veel scholieren oversteken die nog wel eens afgeleid zijn moet de snelheid eruit. Je leest het wel vaker dat jonge kinderen door auto's worden geschept. Hopelijk komt het goed met dit meisje.
fietser (28-5-2015 om 10:34)
Sterkte aan alle betrokkenen, veel steun voor de bestuurder van de auto, dit wil je niet op je geweten hebben. Dit komt zo snel!!! Hoop dat het voor de fietster ook goed komt. Veel sterkte voor haar en haar familie.
k (28-5-2015 om 10:13)
je ziet de scholieren zo vaak nog snel ff voor een auto langs schieten waardoor de automobilist zich rotschrikt, spreek je ze dan aan wordt je uitgelachen kijk stelletje dombo's hierom wordt een automobilist nu kwaad omdat hij jullie niet op de motorkap wil hebben denk toch zelf eens na (als jullie dat vermogen hebben) liever stoppen of intensive care?? ik hoop voor het meisje dat ze hier goed weer uitkomt, het is niks om je hele leven invalide te zijn, zelf kreeg ik op mijn 15de een zwaar scooter ongeluk(ik dacht ook alles kan) nu ben ik 29 en heb nog dagelijks pijn ten gevolge van die crash met een scooter win je het al niet van een auto laat staan met een fiets dus neem geen voorang maar wacht tot auto afremt en stopt
Cookie-instellingen beheren