Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Brand in woning Sint Jansteen

Toegevoegd: 29-05-2015, 08.49 uur - Update: 29-05-2015, 08.54 uur
De brandweer ter plaatse bij het brandadres in Sint Jansteen.
De brandweer ter plaatse bij het brandadres in Sint Jansteen.
© Foto: Patrick de Smit
Door: Manfred Berrevoets

SINT JANSTEEN - De brandweer is vrijdagmorgen met spoed uitgerukt voor een woningbrand in Sint Jansteen.

De brand werd rond 08.30 uur ontdekt in de woning aan de Wilhelminastraat. Twee blusvoertuigen en een hoogwerker zijn ingezet. Volgens de brandweer ging het om een relatief kleine brand in een vrijstaande woning.

Rond 08.50 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. De woning heeft brand- en rookschade opgelopen en zit zonder stroom. DELTA komt ter plaatse om dit te herstellen. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hans (29-5-2015 om 20:51)
pluim voor de politie!!! adviseer je de hulpdiensten de pionnen net voor de bocht te zetten ivm de veiligheid en wegomlegging krijg je een grote mond en het advies om het zelf te doen en als je er dan op wijst dat je op leeftijd bent en alles met een rollator moet doen vertellen ze je doodleuk dat je het ook alleen maar met je mond doet. politie je beste vriend??misschien de jouwe maar zeker niet de mijne!!!! hoop dat die onbeschofte ellendeling of een collega dit leest en zn excuses aan komt bieden aan mijn moeder!!! betalen verdorie zn loon en zeggen het beleefd en goed bedoeld en dan krijg je zo n grote mond.
Cookie-instellingen beheren