Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 62 km

Kinderen vinden vuurwapens in verlaten huis

Toegevoegd: 30-05-2015, 19.36 uur
Door: Rolf de Feijter

YERSEKE - In Yerseke hebben spelende kinderen vrijdagavond twee vuurwapens gevonden in een verlaten woning.

De twee jongetjes waren aan het spelen in de verlaten woning aan de Damstraat. De jongens namen de vuurwapens mee naar huis waarna door hun ouders de politie werd ingeschakeld. Die heeft vervolgens met een speurhond de woning doorzocht op zoek naar nog meer wapens maar er werd niets meer gevonden.

De politie kan nog niet zeggen wie de eigenaar van de woning is. Ook wordt onderzocht of de vuurwapens echt zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fred (31-5-2015 om 11:30)
dat de politie geen verschil ziet tussen een echt en een nep vuurwapen wisten we al, vorige week kon er nog iemand mee met een accuboormachine dat ze voor een wapen aanzagen. wordt het eens geen tijd voor wat bijscholing.
RJ (30-5-2015 om 22:34)
@Gmt. Nou, ik mag hopen dat die kinderen nog nooit eerder een vuurwapen hebben gezien. Natuurlijk hadden ze het niet mogen aanraken, maar weten zij veel. Het is heel goed dat ze ermee naar hun ouders zijn gegaan!
GtM (30-5-2015 om 20:56)
Je zou denken dat je wel binnen een minuut vast kan stellen, als je het vuurwapen in je handen hebt, of het echt is. Maar waarschijnlijk gaan ze het eerst op sporen onderzoeken voordat men er verder aanzit.
als je het toch niet gebruikt (30-5-2015 om 19:52)
Op verlaten woningen moet beslag gelegd worden en dienstbaar gemaakt aan de woningzoekenden
Cookie-instellingen beheren