Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken bestuurder rijdt tegen bomen

Toegevoegd: 03-06-2015, 11.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTKAPELLE - Een automobilist die op de Duinweg in Oostkapelle tegen twee bomen aan was gereden is kort na de aanrijding aangehouden. Na het eenzijdige ongeval was de 51-jarige Middelburger namelijk doorgereden.

De politie kreeg dinsdag 23.15 uur een melding van de aanrijding. Aangekomen op de plaats van het ongeval lagen er nog onderdelen van de betrokken auto op de weg, maar het voertuig was nergens meer te bekennen. Door de achtergebleven bumper en koplamp kwamen de agenten het voertuig op het spoor.

Dienders hebben de bestuurder op de Middelburgseweg in Grijpskerke aan de kant gezet. Hij bleek te veel te hebben gedronken. De verdachte is aangehouden voor rijden onder invloed en het verlaten van een plaats ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
loes (3-6-2015 om 16:23)
51 jaar en vast keurige man, ben wel blij dat deze is aangehouden. en alstublieft geen medelijden mee, z,n rijbewijs afpakken.
Cookie-instellingen beheren