Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op zijn kop bij botsing Goes

Toegevoegd: 03-06-2015, 13.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een botsing in Goes is woensdagmiddag een auto op zijn kop terecht gekomen.

Het ongeval vond rond 12.15 uur plaats op de kruising van de Patijnweg - Kapelseweg - Oostmolenweg. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing. Door de aanrijding kwam één van de voertuigen op zijn kop terecht.

Gelijk na de melding van het ongeval werd de brandweer opgeroepen omdat de inzittende mogelijk niet zelfstandig uit het voertuig kon komen. De brandweer is ter plaatse geweest maar niet meer ingezet.

Beide bestuurders zijn nagekeken door de ambulancedienst maar hoefden niet naar het ziekenhuis. Het verkeer is tijdens het ongeval en de bergingswerkzaamheden over één rijdstrook geleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sgpertje (3-6-2015 om 16:58)
Ongelofelijke ravage bij slechts Max. 50 km/h ! Gelukkig geen groot persoonlijk letsel?
Cookie-instellingen beheren