Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 62 km

Groep mannen slaat fietser in elkaar

Toegevoegd: 04-06-2015, 14.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling op de Scheldestraat in Vlissingen. Daar zijn twee mannen en een vrouw gewond geraakt.

Het drietal fietste zondag rond 0.44 uur op de Scheldestraat. Een van de mannen, een 21-jarige Vlissinger, werd vanuit een passerende zilvergrijze stationwagen uitgescholden. Toen hij iets terugriep richting de auto stopte het voertuig en stapten de vier inzittenden uit.

Er ontstond een vechtpartij waarbij het slachtoffer werd mishandeld en verwondingen in zijn gezicht op liep. Vervolgens stapten de vier mannen, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse origine weer in en reden weg in de richting van de Paul Krugerstraat.

Daarbij reden ze in op het groepje fietsers waarbij ook een 19-jarige Vlissingse en 19-jarige plaatsgenoot werden aangereden. Ze hielden lichte verwondingen aan het voorval over. De politie is op zoek naar de daders van deze mishandelingen en vraagt getuigen zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (6-6-2015 om 14:44)
Hoera, dat zijn pas helden!! Gelukkig waren ze met z'n vieren. Anders hadden ze het nooit geklaard, dat karwei. Denk dat ze een IQ van 1 hebben, tesamen geteld. De rest zit in hun vuisten. Dat slaan ze er dan uit. Op een laffe manier. Watjes zijn het.
Wim (4-6-2015 om 23:16)
Het is toch wel heel laf volk met 4man een persoon inelkaar slaan stoer hoor
jan (4-6-2015 om 20:27)
Welkom in Zeeland zou ik zeggen
Wee (4-6-2015 om 19:27)
Vaak gebeuren er zulke dingen in de Scheldestraat. Deze straat was vroeger een van de straten waar we trots op waren . Jammer dat is niet meer. Ik neem aan dat de politie weet wat er in de Scheldestraat allemaal rondloopt en rijd. waarom doen ze dan zo weinig tegen deze verpaupering. Als je bent gekleed, geschoeid, opgeleid en gewapend van de gemeenschap dan heb je de mogelijkheid en ben je ook verplicht op te treden tegen dit soort volk. Je maakt mij niet wijs dat ze niet weten wat er in de Scheldestraat aan de hand is..
Jac (4-6-2015 om 18:19)
Waar gaat dat heen met onze wereld............... Altijd maar die haat, nijd en geweld het is blijkbaar zo moeilijk om gewoon aardig en tolerant te zijn voor elkaar.
Cookie-instellingen beheren