Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Ravage bij botsing met vrachtwagen N62

Toegevoegd: 04-06-2015, 16.19 uur - Update: 04-06-2015, 21.09 uur
Door: Manfred Berrevoets

ELLEWOUTSDIJK - De Oostbuis van de Westerscheldetunnel is op dit moment afgesloten. Er is een ongeluk gebeurd tussen de Oostbuis en het Tolplein.

De botsing vond rond 14.45 uur plaats. De bestuurder van een vrachtwagen botste door nog onbekende oorzaak frontaal op een pijlwagen. Door de botsing ontstond een flinke ravage waardoor de weg volledig was geblokkeerd.

De politie stelt een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Bij de botsing raakte niemand gewond.

De weg en Oostbuis blijven tot zeker 20.00 uur afgesloten. Een woordvoerder van de Westerscheldetunnel adviseert om te rijden via Antwerpen, en de borden U9 te volgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Carolien (5-6-2015 om 06:57)
Tis allemaal heel vervelend voor de weggebruiker dat de weg word afgesloten. Maar voor al die klagers.......ga eens mee met de mensen die langs de weg werken. Die hun leven in de waag stellen voor....de idioten die zich niet aan de snelheid houden. Bermen moeten gemaaid worden voor de veiligheid.......Voor deze peilwagen werken misschien mensen te voet of met tractors....Wat als hij daar achterop was gereden.....Gaat u dan het thuis front vertellen......ach ja die snelheid.....tja het spijt me..... Mensen leer is niet zo klagen......misschien had het beter gekund. De vraag is eerder wat deze vrachtwagenchauffeur aan het doen was. Of kon hij niet naar links van wege een andere weggebruiker???????????
eddy (5-6-2015 om 03:56)
weer een mooi voorbeeld van de werkdruk bij de ambtenarij. ja heren van de politie als jullie de steun van de bevolking willen in verband met jullie acties voor loonsverhoging dan zal het toch anders moeten. door 5 uur lang mensen die ECHT WERKEN gegijzeld te houden voor een eenvoudige kop- staart botsing waarbij de voertuigen kunnen verplaatst worden gaan jullie weinig steun en begrip krijgen van de burger. gelukkig hebben jullie in de nacht van 2 en 3 juni even kunnen oefenen anders was ik misschien niet voor het week- end thuis geraakt
frust (5-6-2015 om 00:51)
Is dit nu de manier om geld van de overheid af te dwingen voor de afbouw van de N 62? Nederland en Zeeland: shame on you!
Jee (5-6-2015 om 00:28)
Als je alles bij elkaar optelt is die tunnel al vaker afgesloten geweest als dat de veerdiensten er uit lagen vanwege mist of storm. Suggestie: Bij calamiteiten of afsluitingen van die tunnel(wegen) een boot in de vaart brengen die personenauto`s & vrachtauto`s kan vervoeren naar de overkant v.v.
André (5-6-2015 om 00:13)
Weer een gevalletje van zitten app-en of telefoneren tijdens het rijden?? Want hoe je het voor elkaar om op klaarlichte dag op een pijlwagen te rijden?? Dat het ook nog 5 uur moet duren om de weg weer vrij te geven verwondert mij ook ten zeerste!
Kees (4-6-2015 om 23:32)
Vier uur vanuit België vertrokken maat huis mooie Sluiskil tunnel door voor Westerscheldetunnel eraf ongeval na tunnel half Zeeland omgeleid via Antwerpen zijn we hier van het probleem af zoek het uit bomvol in Antwerpen 5 over half 9 thuis?
Cookie-instellingen beheren