Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Ravage bij botsing met vrachtwagen N62

Toegevoegd: 04-06-2015, 16.19 uur - Update: 04-06-2015, 21.09 uur
Door: Manfred Berrevoets

ELLEWOUTSDIJK - De Oostbuis van de Westerscheldetunnel is op dit moment afgesloten. Er is een ongeluk gebeurd tussen de Oostbuis en het Tolplein.

De botsing vond rond 14.45 uur plaats. De bestuurder van een vrachtwagen botste door nog onbekende oorzaak frontaal op een pijlwagen. Door de botsing ontstond een flinke ravage waardoor de weg volledig was geblokkeerd.

De politie stelt een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Bij de botsing raakte niemand gewond.

De weg en Oostbuis blijven tot zeker 20.00 uur afgesloten. Een woordvoerder van de Westerscheldetunnel adviseert om te rijden via Antwerpen, en de borden U9 te volgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vaste tunnelaar (4-6-2015 om 21:45)
Inderdaad een belachelijke situatie. 5 uur dicht voor blikschade zonder gewonden. Ik reis al 8 jaar dagelijks door de tunnel, maar dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Omrijden via Antwerpen was ook een drama. Meer dan een uur vast gestaan in de liefkenshoektunnel. Vervolgens terug gestuurt naar de ring die ook compleet vast stond. 4 uur reistijd om thuis te komen.
jack (4-6-2015 om 21:36)
hebben ze al eens gehoord van incident management !!!
Actros (4-6-2015 om 21:29)
Best lullig als je je baas moet bellen dat je je splinternieuwe vrachtwagen in de poeier hebt gereden.......... auto was drie weken oud !
danny (4-6-2015 om 20:28)
5 uur dicht voor een kop-staart botsing.. vrachtwagen is er achterop gereden dus altijd fout. geen gewonden. hup die handel in de berm en gaan, achteraf verklaringen opnemen chauffeurs.
Wakker (4-6-2015 om 20:01)
Was vanmorgen t.h.v. Middelburg ook, staat er ineens midden op de weg zo'n gozer borden te plaatsen of weg te halen zonder voor aankondiging. Ik weet wel dat zo'n beetje heel het zuidelijk deel van Zeeland vast stond, dit vanwege omleidingen etc.
Herman (4-6-2015 om 19:56)
Tjonge jonge onze hulpverleners hebben weer eens lekker hun hobby uitgevoerd. Een botsing en we sluiten alles maar weer voor uren af. Wat een onzin. Trek die auto's opzij, ruim de rommel op en gooi de weg weer open. Wat een grote onzin. Hulpverlening op hol geslagen. Stop deze op hol geslagen ambtenarij !!!
Cookie-instellingen beheren