Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Man krijgt boete voor snijden zeekraal

Toegevoegd: 04-06-2015, 21.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

BIERVLIET - De politie heeft in Biervliet een 66-jarige man uit Terneuzen bekeurd. De man had op de Scheldedijk in een beschermd natuurgebied zeekraal staan snijden.

Hij werd woensdag rond 19.50 uur staande gehouden. De man had bijna een halve kilo zeekraal op zak. Die werd bij hem in beslag genomen.

Vervolgens kreeg hij een bekeuring waarna hij zijn weg mocht vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Droef (5-6-2015 om 10:18)
De man had ''bijna'' een halve kilo ! zeekraal op zak. Die werd bij hem in beslag genomen. Of het om zware drugscriminaliteit gaat .Belachelijk dat er voor zulke flauwekul ambtenaren betaald moeten worden ,laten ze zich met zinnige zaken bezighouden ,die blijven er nog genoeg liggen. Dat een ambtenaar die dáár een bekeuring voor schrijft zich niet belachelijk voelt , zegt op zich meer dan genoeg .
jj (5-6-2015 om 10:14)
O wat een overtreding ,een beetje zeekraal snijden .Zijn er nu echt geen andere dingen waar de de Grote Heren zich druk over zouden moeten maken.Het is gewoon en blijft de gewone man pesten .Knap hoor een pluim voor jullie wat een rijkdom om iemand op de bon te slingeren ga zo voort !!!!
Janl (5-6-2015 om 09:45)
En wat zou er gebeurd zijn met de 'zouterik' als die man ze niet gesneden had? Dan was ze na een poosje toch ook afgestorven of door een dier opgegeten. Had die man zijn maaltje zeekraal gegund !!
rob (5-6-2015 om 09:19)
Sjonge,jonge!!!!!! 5 ons zeekraal??????? Aivd er ook bij geweest.......belachelijk!!!
ajs (5-6-2015 om 09:19)
maaltje zeekraal snijden iets wat vele niet eens kennen,en dan in beslag nemen incl boete ? totaal dolgedraaide wereld............ de rest zelf invullen!!
Bezorgd (5-6-2015 om 08:41)
Bijna een halve kilo, wat een vergrijp! Als het gewoon om een maaltje ging en niet voor veel meer, dan ga ik ook begrijpen wat ze met de groene plaag bedoelen.
Cookie-instellingen beheren