Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Balletjespistool gevonden in woning Goes

Toegevoegd: 05-06-2015, 15.49 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft woensdagavond een instap gedaan in een woning in Goes.

Rond 18.00 uur kreeg de politie een melding dat er enkele jongens mogelijk met een vuurwapen een woning binnen gingen aan de Jacob Klaaijsenstraat. Na deze melding is de politie de woning binnen gegaan. Er werd binnen in de woning niemand aangetroffen.

De woning is vervolgens doorzocht en er werd een balletjespistool aangetroffen. De bewoner van de woning wordt gehoord door de politie. Er is op dit moment nog niemand aagehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (6-6-2015 om 18:00)
Veel van mijn vriendjes en ik zelf hadden vroeger een compleet kunststof wapenarsenaal! Oorlogje spelen was bijna dagelijkse bezigheid!
Zuid (5-6-2015 om 19:45)
Overdreven gedoe wederom, een paar spelende kinderen die met hun aanwinst van de kermis wat pret beleven. Kom je thuis en tref je zo'n ravage aan. Fijn is anders..
R (5-6-2015 om 16:40)
op de pinkstermarkt in vlissingen lagen ze gewoon in de schappen
kees (5-6-2015 om 16:37)
Welke plastic wapens zijn er eigenlijk nog wel goed gekeurd door de politie? De ouderwetse klappertjes pistolen die nergens meer verkrijgbaar zijn? Hoe moet je dan cowboytje en indiaantje spelen?. Gaat nergens meer over zo overdreven de laatste jaren
Cookie-instellingen beheren