Weerbericht:
Vannacht helder, morgen overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 4 meldingen (geen file)

Bloedproef bij bromfietser na ongeluk

Toegevoegd: 06-06-2015, 12.52 uur
Door: Manfred Berrevoets

VEERE - Vrijdagmiddag raakte bij een aanrijding op de Polredijk in Veere een fietser en bromfietser gewond. Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur op het fietspad.

Een 43-jarige bestuurder van een ligfiets raakte aan een been en voet gewond. De inwoner uit Oostkapelle is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Ook de 37-jarige bromfietser, afkomstig uit Vlissingen, raakte gewond.

Uit een blaastest bleek dat de bromfietser vermoedelijk teveel alcohol had gedronken. Ook hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. In het ziekenhuis werd bij de Vlissinger door een GGD-arts een bloedproef afgenomen.

De uitslag van dit onderzoek is over ongeveer twee weken bekend. Vermoedelijk ontstond de aanrijding toen de bromfietser op de verkeerde weghelft terecht kwam.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750