Weerbericht:
Vooral in de kustgebieden veel zon, elders af en toe zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde na val uit kabelbaan

Toegevoegd: 06-06-2015, 17.56 uur - Update: 07-06-2015, 10.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In Vlissingen is zaterdagmiddag en man gewond geraakt na een ongeval met een kabelbaan.

Het voorval vond rond 17.00 uur plaats op een grasveld langs de Commandoweg. Een scoutinggroep was daar spellen aan het doen. Een van de leden, een 29-jarige man uit Vlissingen, testte de kabelbaan en viel hierbij op de grond.

Naast een ambulance werd er ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is niet meer ingezet. De gewonde is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (8-6-2015 om 17:57)
Lijkt op gebroken kabel? Aan de foto's te zien zijn het suidelijk (slechte) touwen. Absoluut geen professioneel materiaal. Je zou een staalkabel verwachten al is de valhoochte hier niet zo hoog. Maximaal 3 meter.
albert (7-6-2015 om 01:22)
Terwijl de ambulance bezig is met de patient gaan ze 10 meter verder gewoon verder met van de dijk af glijden. Dat de organisatie de boel niet stil legt is verbazend en als je lekker door blijft glijden ben je echt een dodo.
Hoogtevrees (6-6-2015 om 19:55)
Lijkt op een gebroken kabel. Hoop dat letsel meevalt. Succes betrokkenen