Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Felle autobrand Tiendenplein Goes

Toegevoegd: 07-06-2015, 17.46 uur
Foto 2 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (8-6-2015 om 15:30)
Tuurlijk Goesenaar, net of de bestuurder zelf niet op het idee gekomen was om de brandweer te bellen ;) Daarnaast nemen ze bij 112 altijd de telefoon op hoor :)
Goesenaar (7-6-2015 om 23:15)
Maar de brandweer was blijkbaar al onderweg! Tja en n autobrand word snel groter en groter! Dus niks tegen de brandweer :) Heeft niet anders kunnen aflopen..
Goesenaar (7-6-2015 om 22:36)
Wij reden er voorbij en toen stond alleen nog maar de rechter voorwiel in de brand. De jongen zwaaide om hulp en de man probeerde het te blussen. Wij reden op de andere weghelft, dus konden niet gaan helpen. Wij hebben de brandweer gebelt en namen maar niet op... Toen maar opgegeven... Toen we na een paaruur terugreden, kwamen we langs de plek. De auto was weg en er zat een groote zwarte plek op de grond (zo groot als de auto). Ook het informatiebord was volledig gesmolten. Blijkbaar is de brandweer lamg niet komen opdagen, erg dit... Als ze nou eens opnamen.... Pffff sterkte voor de eigenaren van de auto!
Cookie-instellingen beheren