Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Agenten treffen poedel in auto aan

Toegevoegd: 08-06-2015, 09.42 uur
De poedel werd aangetroffen in een afgesloten auto aan de Sint Pieterstraat in Middelburg.
De poedel werd aangetroffen in een afgesloten auto aan de Sint Pieterstraat in Middelburg.
© Foto: Politie
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Zaterdagmiddag trof de politie in een auto aan de Sint Pieterstraat in Middelburg een hond in de auto aan.

Rond 14.45 uur kreeg de politie een melding dat een hondje al een half uur in een auto zat opgesloten. Agenten zagen dat het beestje nog bewegelijk was en er fit uit zag. De ramen waren niet beslagen en de auto stond in de schaduw. De ramen waren dicht en er stond geen drinken in de auto.

Uit onderzoek bleek dat de politie enkele weken geleden een soortgelijke melding ontving over dezelfde auto. Destijds werd deze niet meer aangetroffen. De eigenaresse van de auto is afkomstig uit Arnemuiden. Een agent van de dierenpolitie neemt contact met haar op om beide zaken te bespreken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (8-6-2015 om 11:32)
en dan laten ze dat diertje in de auto zitten ,ik had gelijk de auto opengebroken en het diertje er uit gehaald ,dat is dierenmishandeling dit
kees (8-6-2015 om 11:11)
Hoop dat ze daar nou eens echt boetes voor gaan geven het is net een oven voor die hond.
Anna (8-6-2015 om 10:32)
Dat noemt men dierenliefhebbers, laat de hondjes dan thuis! Beter dan ze laten oververhitten in de auto. Blij dat hier controle op is.
Cookie-instellingen beheren