Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, in het zuidoosten een mistbank
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Verdachten schietpartijen blijven achter tralies

Toegevoegd: 08-06-2015, 16.55 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Zowel de 25-jarige Terneuzenaar S. C. als zijn 24-jarige plaatsgenoot P. M. blijven vooralsnog achter de tralies zitten. De rechtbank in Middelburg heeft dat maandag beslist na verzoeken van hun raadslieden om het voorlopig in vrijheid te stellen.

De twee worden ervan verdacht betrokken te zijn bij schietpartijen die eind vorig jaar in Terneuzen plaatsvonden. C. wordt ervan verdacht op 30 november de toen 23-jarige Terneuzenaar Gideon Verhelst te hebben doodgeschoten. Ook zou hij geprobeerd hebben de 27-jarige R. B. dood te schieten. M. op zijn beurt wordt verdacht van poging moord op de neef van C., die door het schot een dwarslaesie opliep. Dat gebeurde twee weken daarna.

Vermoedelijk zijn de schietpartijen het gevolg zijn van een lang durende vete tussen verschillende groepen Antillianen in Terneuzen. Wanneer de zaak inhoudelijk wordt behandeld is nog niet bekend.

Zie ook:

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (10-6-2015 om 12:33)
daar zitten ze goed, ok het kost de normale burger geld maar liever dat beetje geld kwijt dan straks je leven kwijt door een verdwaalde kogel want welke idioot gaat er nu lopen schieten in een uitgaans gebied waar ook normale mensen uitgaan, het zou je zoon of dochter zijn die na het stappen op weg is naar zijn of haar fiets die geraakt wordt en dan?? haalt de politie dan ook de schouders op? men wist al jaren dat deze ruzie uit de hand liep maar ondernam geen enkele preventieve aktie om het niet te laten escaleren
Cookie-instellingen beheren