Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld op A58 bij Rilland

Toegevoegd: 09-06-2015, 04.35 uur - Update: 09-06-2015, 11.34 uur
Door: Rolf de Feijter

RILLAND - Op de A58 bij Rilland is vannacht een vrachtwagen gekanteld. De 53-jarige chauffeur uit Breda werd voor onderzoek naar een ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde even na 01.00 uur op de rijbaan van Bergen op Zoom richting Goes. De vrachtwagencombinatie reed te hoogte van de werkzaamheden bij de Kreekrakbruggen toen het fout ging. Vermoedelijk is de vrachtwagen bij de wegversmalling rechtdoor gereden. De combinatie raakte de vangrails bij de versmalling en sleepte deze een eind mee. De vrachtwagen kantelde hierna. Er lekte koelvloeistof en een kleine hoeveelheid diesel.

Naast de brandweer, politie en ambulance werd ook een traumahelikopter gealarmeerd. Al snel bleek dat de inzet van de helikopter niet meer noodzakelijk was. Deze kwam dan ook niet ter plaatse. De chauffeur kon zelf uit zijn truck komen en is voor onderzoek naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht.

Vanwege het ongeluk werd het verkeer ter hoogte van Hoogerheide omgeleid. Rond 03.45 uur stond de vrachtwagen weer overeind. Echter duurde het nog enige tijd voordat de A58 weer open werd gesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rocky (11-6-2015 om 13:57)
Wel grappig eigenlijk niet. Als er een ongeval gebeurt waarbij een vrachtwagen in het verhaal voorkomt springen ze hier 4 meter hoog en maar roepen en brullen. Heb je weer zo n slimmerik die zijn auto plat rijdt of wat dan ook hoor je niemand. Best zielig eigenlijk!
dhr verstegen (11-6-2015 om 11:27)
ja hoor het is weer raak met een vrachtwagen, de zgn beroepschauffeurs weten het altijd zo goed bakkie koffie , peukie draaien, ff sms'en, tja wat kan je eigenlijk niet doen achter je stuur! Oja en natuurlijk is dit niet de schuld van deze beroepschauffeur ik vind dat die afzetting gewoon de schuld moet krijgen, vervelend ding.
Wilfred (10-6-2015 om 23:27)
hoe kun je nu zeggen dat "de beste chauffeur" dit kan overkomen? de man is rechtdoor door een afzetting gereden.
jan poppe (10-6-2015 om 17:34)
sorry hoor Ron, maar de beste chaffeur rijd niet dwars door een afzetting heen! Tenzij je naast hem in de cabine zat, kun je alleen maar gissen naar de oorzaak.
ron (10-6-2015 om 12:20)
er komen allerlei bizarre conclusies voorbij deze chauffeur is een collega van mij ,ik ken hem nu al 16 jaar en meen te kunnen zeggen dat ik weet hoe de persoon is met een groot verantwoordelijkheids gevoel.ik heb de avond ervoor nog een bakkie met hem gedaan,hierna is hij 4 uur gaan rusten ,dus niks in slaap gevallen zelfs de beste chauffeur kan dit overkomen,dus is het misschien verstandig om even in alle redelijkheid na te denken voor dat er een mening op het web word gezet.
harry (10-6-2015 om 10:47)
ik heb hier een tijdje in de file gestaan dankzij deze afsluiting. Ik kan maar 1 ding bedenken, en dat is dat deze chauffeur niet zn aandacht bij het rijden had, er word van mijlen ver al gewaarschuwd voor wegwerkzaamheden, en dat de snelheid verlaagd dient te worden. En deze vrachtwagen is gewoon kaarsrecht door de afzetting gereden. waarschijnlijk op volle snelheid. De schuld ligt waarschijnlijk niet bij andere automobilisten of gebrek aan ruimte, maar bij de chauffeur zelf.
Cookie-instellingen beheren