Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wietkwekerij Keurhove Middelburg

Toegevoegd: 11-06-2015, 11.58 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is donderdagochtend in Middelburg-Zuid een kleine hennepkwekerij binnengevallen.

Dat gebeurde bij een rijtjeswoning aan de Keurhove. In het pand werden 170 kleine wietplanten aangetroffen. De politie heeft een gespecialiseerd bedrijf ingeschakeld om de plantage te ontmantelen en de hennepstekjes te vernietigen.

Energiebedrijf Delta kwam ter plekke om te onderzoeken of de stroom buitenom de meter werd afgenomen. Rond 11.30 uur was de ruiming klaar. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dolf (11-6-2015 om 17:54)
Ja je moet tegenwoordig wel dit soort dingen doen om aan de kost te komen. Ik ben na bijna 50 jaar gewerkt te hebben ook bijna alles kwijt. Er is niets meer over van spaargeld, pensioen enz, langs alle kanten worden we bestolen. Net las ik dat 152 directeuren van zorginstellingen meer verdienen (lees krijgen) dan Mark Rutte. Wie zijn nou eigenlijk de criminelen in dit land?
Cookie-instellingen beheren