Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vaten met drugsafval aangetroffen

Toegevoegd: 13-06-2015, 10.12 uur
Door: Rolf de Feijter

'S-GRAVENPOLDER - Vrijdagochtend werden op de Goesestraatweg bij 's-Gravenpolder 20 jerrycans met chemisch afval gevonden.

Rond 08.00 werden de vaten bij een boomgaard ontdekt. Politie en brandweer werden gewaarschuwd. Agenten zagen dat er vloeistof in de vaten zat en roken een sterke chemische lucht. Het gaat vermoedelijk om drugsafval. Politie en brandweer zijn een onderzoek gestart. Een forensisch rechercheur heeft een sporenonderzoek ingesteld en foto's gemaakt.

De vaten werden vermoedelijk tussen donderdagavond 21.30 uur en vrijdagochtend 08.00 uur gedumpt.  De gemeente zorgde ervoor dat het afval werd opgeruimd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (13-6-2015 om 20:55)
Uit deze dumping moeten na speurwerk daders uit kunnen komen. Succes politie in Borsele
Cookie-instellingen beheren