Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuw mishandelt portier in Groningen

Toegevoegd: 14-06-2015, 11.39 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 31-jarige inwoner van Burgh-Haamstede aangehouden in Groningen op verdenking van mishandeling.

De man had een portier van een café aan de Poelestraat aangevallen. Collega's van de portier schoten hem te hulp. Ze wisten de 31-jarige man aan te houden. Hij werd overgedragen aan gewaarschuwde agenten. Die brachten de verdachte over naar het politiebureau. Daar werd de Zeeuw voor nader onderzoek ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geert (15-6-2015 om 18:30)
De man die is aangehouden, is vrijgelaten in het begin van de middag. De portier heeft zijn aangifte al ingetrokken. De man heeft zijn aangifte tegen de portier laten staan. Graag de titel veranderen, naar, Portiers vallen man uit Burgh Haamstede aan.
robbert (15-6-2015 om 16:57)
Jan & wim. Niet te snel dingen roepen zonder dat je er iets van weet. Deze aanklacht was verzonnen. Zeeuw is vrijgelaten, er waren teveel getuigen die het verhaal van de portiers ontkrachtten. Er loopt een aanklacht tegen de portiers die zich gewelddadig gedroegen
Jaap (15-6-2015 om 12:20)
Hier was dan ook geen sprake van mishandeling door de 31 jarige Zeeuw.. Enkele minuten daarvoor sleurde de portier een minderjarige jongen aan zijn nek de deur uit omdat hij per ongeluk tegen dezelfde portier aanstootte. Het gezelschap van de jongen ging vervolgens ook weg waarop de 31-jarige Zeeuw (die ook bij het gezelschap hoorde) terecht aan de portier liet weten dat dit ook op een normale manier had gekund. Helaas stond deze portier strak van de testosteron waarop hij de 31-jarige Zeeuw een schop tegen zijn knieën gaf en hem met behulp van andere portiers aan agenten overdroegen. Vaak zijn cafébezoekers inderdaad vervelend en agressief, maar helaas hebben portiers dankzij hun functie vaak een vrijbrief voor geweld.
wim (15-6-2015 om 06:59)
Gelukkig dat de portier direct geholpen word om die stomme zeeuw over te geven aan politie
Jan (14-6-2015 om 14:24)
een week laten zitten en 1500 boete? en als dat naar draagkracht hoger kan, dan aub hoger
Cookie-instellingen beheren